Wellcome to LaskaLinas bengaloppdrett english norsk russian
  

 

Kattungene nos nye eiere

 

Kattungene våre har fått seg nye hjemTaiga og hans eiere Jannike, Ronny, Ronja, Marco og Theo.
 
Se flere bilder Taiga >>>

Taiga og vi har blitt godt kjent. Vi fåler han trives og vi trives med han. Han er aktiv og låper rundt, han har hunget godt i alle gardiner da disse er helt fantastiske е klatre i.

Ellers er han jo ogsе veldig kosete og ligger litt i fanget til alle i huset, men mest på oss voksne.
Han har begynnt å hoppe etter dørhеndtak og klarer av og til å åpne dører. Han er tillitsfull, vågal, tøff, dristig, kosete, bestemt, av og til litt smårampete og selvsagt verdens mest sjarmerende gutt .
Vi var hos dyreklinikken og fikk han revaksinert og chippet, veterinæren sa da at han var sunn og frisk og at vekten var normal. Nе er han 2,5 kg på badevekten.
Han var litt redd for å vøre ute til å begynne med, men nå elsker han å få være litt ute sammen med oss. Foreløpig har han fått gå fritt og han er aldri langt vekke fra oss.

Jannike, Ronny,
Ronja, Marco og Theo

Baikal og Leona deres eiere Karin og Viktor.
 
Se flere bilder Baikal >>>

Se flere bilder Leona >>>

Vi koser oss stort med kattene, de er virkelig en glede i hverdagen. Vi er ofte ute med kattene, de liker godt å vøre ute. Det er ikke noe problem å ha dem i bånd. De er veldig glade i å klatre, ser de ett tre klatrer de fort opp i det, MORO! Etterhvert som pusene har blitt tryggere her hjemme, har de blitt noen skikkelige kose puser. Begge kattene er glade i mat, vi veide dem for ca en uke siden da var Baikal 2,5 kg og Leona 1,7 kg. Baikal drikker vann rett i fra springen, artig å se på. Leona bører på det meste hun finner på gulvet, hun er som en liten hund. .

Karin og Viktor

Apelzina og hennes eier Hege.
 
Se flere bilder Apelzina >>>

Appelzina og jeg har det veldig fint sammen. hun er sååå flink til å gå i bånd, vi er ofte hjemme hos mine foreldre hvor hun kan hilse på de andre kattene våre og klatre i trør...KJEMPE GØY .

HegeSnow Storm og hans eiere Thea og Ronny.
 
Se flere bilder Snow Storm >>>

Kattene trives godt,men den lille kan vi ikke ha mye ute siden det er så kaldt å regner hele tiden. Han går kjempe fint sammen med Sammich,og de leker og styrer hele dagen. Noen ganger høres det nesten ut som om hele taket skal rase sammen når de setter i gang i over etasjen. Vi investerte i drikkefontene siden han var mest interessert i å leke i vannskåla si, е snart har vi et stort kattemøbel pе plass til dem begge.

Thea og Ronny


Om oss | Hannkatter | Hunnkatter | Kattunger | Kontakt | Fotogalleri    (c) 2006-2019 Banzaicat