Wellcome to LaskaLinas bengaloppdrett english norsk russian
  

 

Kattungene nos nye eiere

 

Kattungene våre har fått seg nye hjem

Chira og hennes eier Ann Kristin.
 
Se flere bilder Chira >>>

Ville bare gi deg en liten oppdatering på lille vakre Chira. Alt står veldig bra til, blir bare mer og mer glad i lille jenta. Er ikke så liten lenger, hun vokser fort!:) Hun leker, koser og har også vørt litt rampete siste uka? Biter hunden i halen, ?stjeler? papirer fra meg og stikker av med ludobrikker. Hun er også veldig interessert i springen og dusjen.
Jeg har en varm strikkegenser som hun elsker. Hun ligger og sutter og tramper med potene som om det skulle vørt mammaen hennes.

Ann Kristin

Zephira og hennes eiere Natalia og familien.
 
Se flere bilder Zephira >>>

Kommer senere.

Natalia og familien

Kitto og hennes eiere Natalia og familien.
 
Se flere bilder Kitto >>>

Hei igjen! Ville bare si at gutten har det godt :) Han er allerede blitt midtpunktet i familien, og det er veldig spennende å bli kjent med han! Han snakker utrolig mye, nesten så mye at eg i begynnelsen lurte på om han "kallet" på mor og/eller søsken.
Han er blitt varm i trøyen og er super aktiv :) Han er blitt bestevenn med hunden til samboeren min, mens hunden min er han litt skeptisk på =)

Hilsen Irene og Raymond

Sakura og hennes eiere Anna og familien.
 
Se flere bilder Sakura >>>

Vår herlige jente oppfyller alle forventninger og holder seg frisk og rask. Hun skrubber ikke for noe når hun er våken,deltar i det meste og hviler godt mellom slagene. Hun har nå fått med seg de ulike rutinene og jeg tror hun nå føler seg bra hjemme. I går fikk hun ikke våre med Anna på badet (Sakuras favoritt i tillegg til fanget til Lars når hun skal hvile) og det endte med at hun fikk komme inn og deltok i dusjen med den største fornøyelse.
Vi opplever at hun en en klar og tydelig ung dame som er flink til å gjøre seg forstått, og kjempekosete når hun ikke er i lekemodus. Ja hun virker absolutt glad og fornøyd.

Anna og familien


Om oss | Hannkatter | Hunnkatter | Kattunger | Kontakt | Fotogalleri    (c) 2006-2019 Banzaicat