Kattungene nos nye eiere

 

Kattungene våre har fått seg nye hjem

Khira og hennes eier Siw.

Se flere bilder >>>

  Det går kjempefint og hun har tilpasset seg godt. Hun har ennå ikke hilst på noen av de andre dyrene men det kommer seg etter hvert. Når jeg kommer fra skolen er hun er det første jeg møter malende i døra. Hun maler hele tiden og veldig avhengig av meg, i tillegg sover hun under dyna med meg om natten. Hun spiser også veldig godt.

Siw

Shivas og hans eiere Grethe og Espen.

Se flere bilder >>>

  Alt går strålende:) Han er perfekt til oss. Han spiser mye, sover i senga hele natta og virker veldig fornøyd, maler hele tiden, leker og koser seg. Flink gutt og går i kassa.
  Han er tøff og trygg, Odin får lov til å kose og klype han litt uten at han blir skremt. Det er veldig fint, Odin liker å leke med Shivas. Dette er helt topp, han er super god pus!:)

Grethe og Espen

Frost og hans eiere Monica og Søren.

Se flere bilder >>>

  Vi er veldig fornøyde!
  Frost maler så fort noen tar på ham, og det er jo helt herlig. Han skal riktignok være i kosehumør, er han opptatt med andre ting, slik som å erte Storm, jakte på tøymus eller lignende, gir han tydelig uttrykk for at han ikke har tid til å koses med.
  Han sover om natta - bortsett fra en halvtimes lek med Storm i tre tiden. Tirsdag våknet vi med Frost i sengen, onsdag med Frost - og torsdag med begge to, så dette går finfint.

Monica og Søren

Zahara og hennes eiere Jan Rune og Trine.

Se flere bilder >>>

  Zahara ser ut til å trives veldig bra:) Det er ganske stort her og masse nytt, men hun rusler rundt og gjøre seg kjent med stort mot!
  Personligheten kommer mer og mer: en meeeeeget pratsom ung dame som sier ifra om det meste. Hun liker å leke og blir vist aldri lei av å løpe etter "yndlingsblomsten". Vi har hatt masse besøk og hun har oppført seg eksemplarisk, selv om hun IKKE liker å bli holdt. Hun spiser bra, litt ekstra godt til morgen og kvelds og litt tørt innimellom.
  Hun ville først ikke drikke fra skålen sin, men jeg har laget et lite vannbad med noen flytende

blomster og et grønt gummi-uhyre som frister veldig og nå drikker hun fra dette.
  Toalettet ble brukt fra første stund og hun er veldig flink til å "rydde opp" og vaske seg etterpå:) Og hun blir selvfølgelig vakrere for hver dag som går:)

Jan Rune og Trine

 

Om oss | Hannkatter | Hunnkatter | Kattunger | Kontakt | Fotogalleri

(c) 2006-2009 Banzaicat
Webmaster