Kattungene nos nye eiere

 

Kattungene våre har fått seg nye hjem

Chirino og hans eiere Trine og Jan Rune.

Se flere bilder >>>

Gutten ser ut til å trives veldig bra! Maler som bare det, spiser godt og er veldig renslig. Han og Zahara leker så fint sammen nå, og når Chirino har allerede begynt å være veldig mye ute. Han synes det er veldiG spennende.
Noe annet som er søtt er hvis Chirino er ute først, og Zahara kommer ut litt etter, så er det akkurat som om Zahara mjauer på ham, roper på ham.. "hvor er duuuu." :-)

Trine og Jan Rune

Lira Litchi og hennes eiere og Trude,Morten, Nora, Andreas.

Se flere bilder >>>

Vi koser oss helt utrolig med Lira.
Den jenta eller prinsessen, som hun er, er helt fantastisk!!!!!
Hun har verdens skjønneste personlighet og hun er blitt min beste venn. Hun maler hele tiden, følger etter meg, prater og vile kose og leke. Hun er så utrolig god at hver gang jeg ser på henne , får jeg tårer i øynene og takker og takker deg i mitt hjerte:) Lira er så utrolig intelligent. Jeg trenger nesten bare å tenke det så føler jeg at hun responderer... Og så er hun jo guddommelig vakker!

og Trude,Morten, Nora, Andreas

Shine og hans eier Oddvar.

Se flere bilder >>>

kommer senere

Oddvar

Engel/Selda og hans eiere Berit
og Robert.
 
Se flere bilder >>>

En liten oppdatering fra Oslo :)
Her går det aldeles bra! Kattene er så gode mot hverandre at jeg blir nesten litt rørt! De leker godt sammen, og slåss litt inn imellom :) men de roer seg fort ned. Selda er blitt tryggere, og er så søt og god som dagen er lang. Hun er veldig kosen, men det virker som om hun er litt rastløs, og forventer at vi skal kose med henne mens hun går frem og tilbake :) Søt ja!!
Hun er flink med å sitte når hun får noe godt. Selda er femdeles slik at hun knurrer når Max eller vi leker med leken hun har, hun knurrer og står i :) hehe. Det er Selda det!!
Vi gjorde lurt i å skaffe oss en katt til :) De har stor glede av hverandre!!

Berit og Robert

Om oss | Hannkatter | Hunnkatter | Kattunger | Kontakt | Fotogalleri

(c) 2006-2009 Banzaicat
Webmaster