Kattungene nos nye eiere

 

Kattungene våre har fått seg nye hjem

Njama og hennes eier Siw.

Se flere bilder >>>

Det går kjempe bra med Njama, hun er høyt og lavt konstant kan du si :) Jeg tror hun trives godt, hun har ikke sagt noe annet :)) Khira var litt skeptisk i starten men nå er de venner og leker flott i sammen... Hun ville ikke drikke av skåla i starten men hun drikker når jeg putter isbiter i. Hun spiser også godt..
 

Klem fra Khira, Njama og Siw.

Verena og hennes eiere Yvonne, Amalie og Vilde.

Se flere bilder >>>

kommer senere

Yvonne, Amalie og Vilde

Luna og hennes eier Stephan.

Se flere bilder >>>

Nå har vi hatt Luna hos oss i 2 uker, og hun har definitivt slått seg til ro. Hun ligger nå i fanget mitt mens jeg skriver! :-) Har tatt henne med ut også, hun er litt småskremt da, men det bedrer seg stadig! Hun har blitt godt kjent med hele leiligheten og trives kjempebra! Hun spiser fortsatt mye og har vokst seg stor og flott. Hun mjauer litt når vi går, men slår seg fort til ro, og sovner på teppet sitt. Hun leker ellers masse, og klatrer flott!

I tillegg maler hun alltid når vi kommer til henne og koser med henne!

Stephan

Nemo og hans eiere Jan Arne og Inger Berit.

Se flere bilder >>>

Det første Nemo gjorde da vi slapp han ut av buret her hjemme, var rett til matfatet, spiste, drakk vann og rett på do. ...
Mens jeg er på badet og ordner meg, så koser Nemo seg i vasken med en liten stråle med vann. Det er full fart her om kvelden, da er han både høyt og lavt. Rett som det er kommer han opp i fanget til oss, der han koser og maler(sovner). Veldig tillitsfull og en kosegutt, som passer veldig godt til oss.
Nemo hilser sååå myyye med stor KOOOZ, og mjauer og sier han har det bare supert!!

Jan Arne og Inger Berit

Loise og Thelma med deres "mamma" Ragnhild og "tanta" Ingerid
 
Se flere bilder Loise >>>
Se flere bilder Thelma >>>

Telma og Louise trives, er veldig trygge og har det bra.
De er så fulle av liv og leker vedig mye med hverandre.
Det som er mest overraskende er hvor fort kattene ble venner med hunden vår - Emma. Allerede etter en uke var Emma nesten som en mor for ungene.
De har så forskjellige personligheter, Thema er jo ild og flammer som du sa. Hun er utrolig tøff og leken med alle oss :) viser så mye oppmerksomhet og kjærlighet..

Loise er jo helt utrolig snill, kosete og rolig. Ikke så pratsom som Thelma, men kommer når hun er litt ensom. Hun er fremdeles størst og begynner å bli lubben og rund i formene - en tykk og god katt. Louise er vår lille M Å N E S T E I N.
Begge har fått hver sitt lille halsbånd med navnskilt og bjelle, men de skal ikke bruke halsbåndene før de er blitt eldre :) De er blitt vant til hele huset :)nå er de overalt :) De spiser veldig bra og drikker mye vann!
Jeg syns at Thelma er sol og Loise er månen :)wwwwwwææææææeqtgyyyyyyyyy\fr+98d8 hilsen fra Thelma - hun skrev ned dette med potene sine  ...  haha.

Ragnhild

Om oss | Hannkatter | Hunnkatter | Kattunger | Kontakt | Fotogalleri

(c) 2006-2009 Banzaicat
Webmaster